fajr 1400 01

انتخابات 1400

تیتر اخبار

چه کسی آنلاین است؟

ما 65 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم
مطالبات ودرخواستهای مردمی

مطالبات ودرخواستهای مردمی (22)

علی اکبر مرتضایی گفت: "با اجرای طرح تعطیلی و کاهش نیروی انسانی در ادارات و سازمان های شهرستان کاشان و همچنین استفاده کارکنان و مراجعان از ماسک در هفته گذشته، در مجموع ۹۰ درصد محدودیت های ابلاغی رعایت شده‌است."

وی میزان اجرای محدودیت های ابلاغی در حوزه های تجاری، بازرگانی و خدماتی از تاریخ یکم تا هشتم آذرماه را ۹۵ درصد اعلام کرد و افزود:" ۸۸ اکیپ بازرسی به تعداد ۱۴۲۵۰ مورد بازرسی از سطح شهرستان داشته اند که به ۲۸۵ مورد اخطار کتبی و ۱۳۹۶۵ مورد تذکر شفاهی و در نهایت به ۶۰ مورد پلمپ واحد صنفی منجر شده است."

رییس ستاد پیشگیری و مدیریت بیماری کرونا شهرستان کاشان در خصوص نحوه اجرای طرح سردار شهید سلیمانی، بیان داشت: "در ۶۳ قرارگاه با مدیریت ناحیه مقاومت بسیج و با همکاری مرکز بهداشت و نماینده مساجد در ۶۳ محله شهر و روستاهای سطح شهرستان اجرایی شده که تا پایان هفته جاری این طرح در بیشتر مناطق انجام می شود."

مرتضایی هدف از اجرای طرح سردار شهید سلیمانی راآموزش راه های پیشگیری و یا درمان بیماری کرونا در بین مردم شهرستان کاشان دانست.

فرماندار ویژه شهرستان کاشان در ادامه از توزیع بیش از ۱۲۰ هزار ماسک با قیمت تقریبی یک میلیارد ریال و حدود ۷۰۰ میلیون ریال مواد ضدعفونی کننده با کمک خیرین در سطح شهرستان خبر داد و تصریح کرد:" ۷۰ هزار ماسک با قیمت ۷۰۰۰ ریال و ۵۰ هزار ماسک به صورت رایگان در طی هفته اخیر در سطح روستاها و حاشیه شهر کاشان توزیع شده که این امر نیز کمک بسیاری در کنترل نسبی شیوع بیماری در بین مردم داشته است."

علی اکبر مرتضایی در خصوص گیت های ایست و کنترل سطح شهرستان اشاره کرد و اظهار داشت: "در ۵ نقطه از ورودی های شهرستان گیت های بازرسی ایجاد شده و وضعیت عبور مرور تحت کنترل نیروهای انتظامی، بسیج، سپاه و ارتش قرار دارد و متخلفین مورد اعمال قانون قرار می گیرند."

رییس شورای تامین شهرستان کاشان در پایان تصریح کرد: "در روزهای جمعه و شنبه به تعداد ۳۹۳ خودرو مورد اعمال قانون قرار گرفته است که جریمه های این طرح شامل جریمه ۲ میلیون ریالی خودرو ها از ساعت ۹ تا ۴ صبح به تعداد ۳۵۲ مورد، جریمه ۵ میلیون ریالی خودروها ۳۴ مورد و جریمه ده میلیون ریالی ۷ مورد توسط پلیس راهور به ثبت رسیده است."

رییس مرکز بهداشت شهرستان کاشان نیز در ادامه اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته ۴۱ مورد بستری انجام شده که همزمان نیز ۴۴ نفر از بیمارستان ترخیص شده اند.

مسعود دهقانی در پایان خواستار رعایت بیشتر پروتکل های بهداشتی در صنف آب میوه فروشی ها به صورت بیرون بر توسط صاحبان این صنوف شد.

 
 
 
تعداد بازدید:  

تهران- ایرنا- معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی نامه‌ای به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور اعلام کرد که به علت شیوع ویروس کرونا، ملاقات بیماران در کلیه بیمارستان‌ها ممنوع است.

قاسم جان بابایی روز شنبه در این نامه خطاب به معاونان درمان دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور نوشت: ضمن تشکر و قدردانی از زحمات بی دریغ مدیران، پرسنل و کادر درمانی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تابعه دانشگاه‌ها در خدمت رسانی به هموطنان در درمان و پیشگیری از بیماری کرونا، به منظور حفظ ایمنی بیماران و پیشگیری از همه گیری کرونا">ویروس کرونا در سطح جامعه، تا اطلاع ثانوی ملاقات همراهان و بستگان بیماران در کلیه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تابعه آن دانشگاه ممنوع است.

به گزارش ایرنا،  تعداد مبتلایان قطعی به کرونا">ویروس کرونا در کشور تاکنون ۵۹۳ نفر هستند که ۱۲۳ نفر ترخیص شده و بهبود یافته و ۴۳ نفر فوت کرده‌اند.ش

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، سیدعلیرضا مروجی بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به شناسایی 36 مورد مشکوک به کرونا ویروس جدید در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل اظهار داشت: 29 نفر از این افراد در شهرستان کاشان و هفت مورد مشکوک نیز در آران و بیدگل شناسایی شدند در حالی که شش نفر از این افراد در کاشان و دو نفر در آران و بیدگل به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند و احتمال بهبودی این افراد وجود دارد.

وی با بیان اینکه افراد مشکوک به کرونا دارای علائمی همچون تب، سرفه و تنگی نفس هستند، افزود: از میان افرادی که در کاشان و آران و بیدگل مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا هستند از 27 تا 80 سال سن دارند و یک بیمار نیز 81 سال سن داشت که پیش‌تر به فشار خون مبتلا بود و به‌طور قطع و یقین نمی‌توان گفت که علت فوت وی ابتلا به ویروس کرونا بوده است.

بیشتر بخوانید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با تأکید به اینکه افراد باید از تماس‌های غیرضروری و حضور میان ازدحام جمعیت پرهیز کنند، ابراز داشت: مرجع تعطیلی مدارس در کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور است و بر همین اساس اگر قرار به تعطیلی مدارس در کاشان باشد، دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان به مراجع مربوطه اعلام می‌کند.

وی ضمن اشاره به وجود پزشکان و کادر درمانی مجرب در کاشان گفت: این افراد تمامی آموزش‌های لازم برای مقابله با ویروس کرونا را از ابتدای سال میلادی جدید طی کردند و از این بابت هیچ جای نگرانی وجود ندارد و نظام مراقبت و سلامت شهرستان کاشان به‌صورت 24ساعته وضعیت را پیگیری و رصد می‌کنند.

مشکات آنلاین: مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان اصفهان گفت: قرار است با تامین اعتبار ۵۰ میلیارد تومان توسط وزارت راه، آزاد راه اصفهان-نطنز-کاشان بازسازی و ایمن سازی شود.

ناصر نفری با اشاره به اینکه آزادراه اصفهان-نظنز-کاشان یکی از امن ترین جاده‌های کشور است، اظهار داشت: بالغ بر ۳۵ میلیارد تومان در طی سه سال گذشته در راستای بازسازی و ترمیم این آزادراه هزینه شده است.

وی با بیان اینکه قرار است با اعتبار ۵۰ میلیارد تومان توسط وزارت راه، آزاد راه اصفهان-نظنز-کاشان بازسازی و ایمن سازی شود، ابراز داشت: این آزادراه یکی از ارزان‌ترین و مهمترین آزادراه‌های کشور و به طول ۱۶۲ کیلومتر و عرض ۳۶ متر است.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان اصفهان بیان داشت: در هفته جاری در راستای ایمن سازی این آزادراه پد هلکوپتر احداث می‌شود که چنانچه در طول این مسیر تصادفی رخ داد امداد و نجات در سریع‌ترین زمان ممکن محقق شود.

صریح کرد: کیلومتر ۸۰ این جاده به طرف نطنز در حال ترمیم و بازسازی است و تا اواخر سال آینده آزادراه اصفهان-کاشان-نطنز یکی از استانداردترین جاده‌های کشور خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

حجت الاسلام سید علیرضا تراشیون، در جمع عزاداران حسینی(ع) در سالن شهدای بسیج شهرستان کاشان،در سخنانی اهمیت تربیت در اسلام را یادآور شد وبااشاره به اینکه سیره عملی و کلامی ائمه اطهار(ع) پرداختن به تربیت نسل است، گفت: تربیت دینی به معنای شکوفا شدن لذت های الهی است که خداوند متعال درخمیر مایه عقل انسان نهفته است وکسانیکه در آینده در رکاب حضرت وبه عنوان خادمان اصلی بقیه الله العظم عج حضور داشته باشند باید از انسانهای تربیت یافته باشند .

این کارشناس مذهبی ، با بیان این که در مقطع فعلی پدران و مادران کمتر به نیازهای اصلی فرزندان خودتوجه دارند، گفت: متاسفانه با توجه به اینکه در جوامع امروزی پدر و مادر بیشتر به دنبال نیازهای اولیه فرزندان خود اعم از پوشاک، خوراک و مسکن هستند و از مسائل تربیتی آنها غافل شده اند، نسل آینده در مسیر تربیتی زیان خواهد کرد.

براساس روایات چه بسا پدرانی که به واسطه فرزندان صالح خود وارد بهشت می شوند، گفت: اگر انسان سرمایه گذاری خوبی را درتربیت فرزندانش داشته باشد، می تواند بهره خوبی برای جامعه و خودش داشته باشد.

وی، افزود: یک مهندس کامپیوتر برای سرویس بهتر دستگاه روشهای مختلفی را آزمایش می کند در حالیکه طرف ما انسان است که به ان توجه نمی شود .

این کارشناس تربیتی، آسیب های فرهنگی، اقتصادی و اعتقادی جامعه را ناشی از تربیت ناصحیح فرزندان دانست و گفت: در هفته گذشته با تفاق جمعی از فعالان تربیت خانواده خدمت مقام معظم رهبری رسیدم عرض کردم مشکل اصلی خانواده نابلدی هست ونمی دانیم با فرزندان خود چگونه رفتار کنیم .         امروز اگر با دختران بدحجاب و بد پوشش در جامعه مواجه هستیم، در اثر وقت نگذاشتن و عدم تلاش پدران و مادران در تربیت آنها بوده است.

این کارشناس تربیتی در ادامه با انتقاد از مهریه های زیاد و با بیان این که پیامبراکرم(ص) مهریه زیاد را موجب افزایش کینه می دانستند، گفت: متاسفانه در جامعه کنونی مادران آن قدری که به مهریه زیاد دختران خود فکر می کنند، به فکر تربیت آنها نیستند.

وی افزود: بیش از ۳۰ درصد طلاق ها در دو سال اول زندگی مشترک زوج های جوان اتفاق می افتد، مهریه بالا، جهیزیه های گران قیمت عامل خوشبختی دختران نیست .

کاشان آنلاین /  نشست پرچالش شورای اسلامی شهر کاشان، صبح شنبه 11خرداد 98 با موضوع پاسخ شهردار به چهار سؤالِ چهار نفر از اعضای شورا در حالی برگزار شد که مرتضایی «فرماندار کاشان» نیز به عنوان میهمان در آن حضور داشت. محور نشست، پاسخ های ابریشمی راد «شهردار کاشان » به سؤالات «بیان زیر و بم پروژه زیرگذر- چرایی ادامه تولید برنامه کاشانه علی رغم حذف ردیف بودجه آن توسط شورا- چرایی واگذاری برخی زمین ها به پیمانکار طرح زیرگذر طرح، بدون مزایده – توضیح درباره مرکز تولیدات رسانه یی شهرداری و رفع ابهام موازی‌کاری آن با روابط عمومی شهرداری – بود.

ابتدای این نشست البته با پاسخ مکتوب شهردار به آن چهار سؤال همراه بود اما در ادامه نقد نسبتأ تند رسول زاده «رییس شورای اسلامی شهر» به عملکرد شهرداری در داستان پروژه زیرگذر و همچنین ادامه تولید برنامه کاشانه، و اظهارات هشت عضو دیگر شورا در همراهی و یا مخالفت با ادامه پروژه زیرگذر و توضیحات مجدد شهردار به ابهامات پروژه زیرگذر و سایر موارد مطروحه، نشست را به گفت و شنودی پرحاشیه بدل کرد.

نظر به اهمیت خبری این نشست، گزیده ی اظهارات شهردار، رییس شورا و همچنین هشت همکار دیگر وی در این  گفت و شنود رسمی از نظرتان می گذرد.

سعید ابریشمی راد «شهردار کاشان»:

خوشحالم امروز همه حرفها زده شد چون بنده به شفافیت اعتقاد دارم اما ظاهرأ من امروز برای پاسخگویی و حتی توضیح درباره سه سوال نیامده بودم چون روند نشست طوری بود که گویی اعضای شورا باید اختلافات خود را حل کنند. هر چند جلسه امروز با ماده 83 قانون شورا که ناظر به روند و سیر سؤال شورا از شهردار است مطابقت نداشت، اما بنده به جهت ایراد توضیح و روشنگری درباره سه یا چهار سؤال در محضر دوستان حاضر شدم. بنده وامدار هیچ جریان و گروهی نیستم و روی هیچ پروژه یی هم که مصوبه شورا را دارد مانند زیرگذر تعصب ندارم و صرفأ اجرای مصوبات شورا بر اساس منافع شهر و مردم را با همه توان بر عهده دارم. هر جا تعصب باشد، عقل تعطیل می شود. برایم عجیب است که در این یک سال، رییس محترم شورا یک بار از من نخواستند کارشناسان و مشاوران پروژه زیرگذر را به ایشان معرفی کنم تا در جریان روند کار قرار گیرند اما بعد از نامه هایی که بر تصویب پروژه از سوی شورا اشعار دارد، با آن مخالفت می کنند. شورای محترم شهر بنا به نامه دوم خرداد 98 به امضای رییس شورا با الزام به اصلاح و جابجایی دو ماده در قرارداد، موافق کلیات پروژه کریدور غیرهمسطح – زیرگذر- بود، اما به شکلی عجیب و غریب، امروز و 10 روز بعد از آن نامه می گوید کلأ! با پروژه مخالف است. هر جا تعصب باشد، عقل تعطیل می شود.

در مورد برنامه کاشانه، طبق مصوبه شورا، کد «ردیف بودجه» آن برای سال جاری حذف شد. این که شهرداری با بهره گیری از نیروها و داشته های خود و خودداری از عقد قرارداد با بخش خصوصی، کاشانه را روی آنتن می برد، تخلف از مصوبه شوراست؟ وانگهی، چند بار از دوستان شورا برای بازنگری و تدوین موارد محتوایی در برنامه کاشانه دعوت کردیم اما آنها عدم حضور را به پذیرش دعوت ما ترجیح دادند. الان برای بنده سؤال است که شهرداری در مورد کاشانه، کجا از مصوبه شورا تخلف کرده است؟

اگر هر روز گروهها و مجموعه هایی بخواهند با ارسال شکایات بی دلیل و موهوم در مسیر پروژه سنگ اندازی کنند، این طرح طی 20 سال آینده هم به اتمام نمی رسد. در کدام ادوار قبلی شورای شهر کاشان، شهردار این گونه شفاف و با جزییات همه موارد پروژه ها را توضیح می داد؟ هم از طریق کاشانه، هم در نشستهای خبری و هم در رسانه مکتوب شهرداری زیر و بم پروژه به مردم بارها و بارها توضیح داده شده. از روز نخست کارم در سمت شهرداری کاشان این روزها و این موارد اختلافی و این چالش ها را پیش بینی می کردم، اما حتی با بیشتر شدن این کشمکش ها هم، اهل استعفا نیستم و تا پایان مدت قانونی، در خدمت مردم کاشان خواهم بود.

علی رسول زاده «رییس شورای اسلامی شهر کاشان » :

تاکنون با دو جریان تأثیرگذار شهر، در سه دوره شورا حاضر بوده ام اما همیشه به سه اصل قانون- مصلحت شهر و مردم - ایفای وظایف قانونی پایبند بوده ام. قبلا اگر در مورد برخی قضایای شهری مصلحت سنجی و سکوت می کردم، از این پس می خواهم با مردم شفاف تر باشم. 40 سال از انقلاب گذشته اما متأسفانه در شهر ما بر خلاف شهرهای دیگر، تحمل نظر مخالف و جنبه ی پیروزی در یک رقابت انتخاباتی وجود ندارد. ما نتوانستیم همدیگر را بپذیریم و کار مشترک و همگرایی را در اینجا معنا کنیم.

بنده به صراحت می گویم که در انتخاب شهردار فعلی تأثیرگذار بودم و فارغ از عضویتم در فلان جریان، از وی حمایت کردم اما از ایشان گله مندم که چرا در موضوع برنامه کاشانه که شورا مخالف ادامه تولید برنامه بود، بر خلاف مصوبه شورا عمل کرده و ما را دور زدند. درباره پروژه زیرگذر هم جزییات پروژه تاکنون به اطلاع بنده نرسیده. تنها نایب رییس شورا در جریان برخی مفاد قرارداد ایجاد زیرگذر بود. به نظر می رسد جناب شهردار تک محور هستند. من بر اساس حسن نیت با آغاز پروژه موافقت کردم اما چون نه هزینه آن مشخص است و نه ابعاد مختلف فنی - تخصصی و اجتماعی اش نامعلوم، با ادامه آن مخالفم.

علی رضا پورعسگری «عضو شورای اسلامی شهر کاشان» :

حق شورای شهر سوال از شهردار است و بنده هم دوره قبلی از شهردار سوال کردم که به هر حال ایشان جوابهایی داد. بهتر است منصفانه گفتگو و به فکر منافع شهر باشیم. این را بدین جهت عرض کردم که یکی از دوستان همکارِ مخالف این طرح، پس از عقد قرارداد انجام پروژه با قرارگاه خاتم، با فرمانده این قرارگاه تماس گرفتند و به ایشان گفتند اینها – طیف شهرداری – اصلاح طلب هستند و شما اصولگرا و بهتر است با آنها کار نکنید! به این همه اکتفا نکرده اند و چند بار با مقامات مختلف تماس گرفته اند تا پروژه دچار مشکل شود! آیا اینها سنگ اندازی نیست؟

علی هاشمی طاهری «عضو شورای اسلامی شهر کاشان»:

جزییات و ریز پروژه زیرگذر در صحن علنی شورا مطرح نشد. ما نمی دانیم منابع مالی این پروژه چقدر است. دوستان از اول این شورا، طیف اقلیت را بازی ندادند. از ما مشورت نگرفتند در حالی که روز اول کار آقای ابریشمی به ایشان گفتیم با شما مخالفیم اما به احترام رأی مردم و اصل همکاری از شما حمایت می کنیم.

با صددرصد پروژه زیرگذر مخالفم چون هم هیچ مصوبه ای ندارد و هم شهرداری دارای سه ماه بدهی به کارکنانش است. به جای پروژه زیرگذر با 200 میلیارد هزینه، کنارگذر را با حدود 30 میلیارد تکمیل کنند که به صرفه تر است و با عبور خودروهای سنگین بخشی از ترافیک مدخل کاهش می یابد. برای کاهش بیشتر ترافیک هم، ترمینال اتوبوس های بین شهری را به میدان صنعت منتقل کنند. داستان میدان مدخل که در آن برج رضوی ها خراب شد، هم با اصلاح هندسی حل شدنی است.

عفت پدرام فر «عضو شورای اسلامی شهر کاشان»:

متأسفانه گاهی اوقات در روند تصمیمات شهرداری و عزل و نصبهای این نهاد، جناح بندی و دیدگاههای سیاسی دخالت دارد. ما هم نماینده مردمیم و می خواهیم شهرمان لوکس و مدرن و در عین حال آرام و مناسب زیست عمومی باشد اما سؤالم از شهردار این است که آیا اولویت شهر ما پروژه هزینه برِ زیرگذر است؟ آیا صرفه و سود پروژه برآورد شده است؟ میگویند بالای 70 میلیارد اما حدود 200 میلیارد هزینه این پروژه است.

هیچ کس با یک پروژه ی دارای طرح و نقشه خوب مخالف نیست اما در شرایط اقتصادی مطلوب و بدون بحران تورم. آیا با زیرگذری که از یک طرف پایین بروی و از یک طرف بیایی بالا، مشکل ترافیک شهر حل می شود؟ چرا با تغییر شکل هندسی  میدان مدخل و هزینه کمتر کار را پیش نمی برید؟ این سؤالات آیا چوب لای چرخ گذاشتن است؟ یکی از همکاران گفت 90 درصد مردم به این طرح احسنت می گویند، پس آن 90 درصدی که پیش ما از پروژه گله می کنند از کجا آمده اند و مردم کجا هستند؟! بله، ما هم میگوییم کار با تأنی پیش برود و مثل داستان خیابان امیریه نشود، اما در کدام جلسه رسمی شورا، ابعاد مختلف پروژه زیرگذر برای همه شرح داده شد؟

مجید شمس «عضو شورای اسلامی شهر کاشان»:

عجیب است که طی هشت ماه، هفت مرتبه روی پروژه زیرگذر در شورا بحث و بررسی و گفتگو شد. همه جوانب سنجیده شد، موافقت شورا هم تصویب گردید اما باز هم دوستانی ساز مخالف میزنند و گویا از اساس با هر پروژه ی شهری در این دوره مخالف اند. قانون می گوید پس از تصویب یک طرح و لایحه در شورا تا 6 ماه نمی توان در موردش بازنگری کرد. 10 روز پیش نامه موافقت شورا با اجرای پروژه و با امضای رییس به مقصد شهرداری ارسال شد اما اکنون حرفهایی دیگری می شنویم.

خوشبختانه همه دم از مردم و مهم بودن بیت المال و کار برای مردم می زنند اما سوال من این است چرا دوستان مخالف پروژه زیرگذر سر ماجرای حیف و میل بیت المال در خیابان امیریه واکنش نشان ندادند؟ آیا آن همه هزینه در فرودگاهی که ربطی به شهرداری نداشت و در مصلا و بدون مجوز و غیرمسولانه 13 میلیارد هزینه توسط شهردار قبل، تخلف نبود؟ چرا دوستان مخالف پروژه زیرگذر در این موارد ساکت بودند؟

آیا این دوستان در این دو سال قدمی برای رفع مشکل حسابهای مسدود شهرداری برداشتند؟ آیا برای پرداختن دیون و معوقات شهرداری راهکاری دادند یا مرتب سنگ اندازی کردند؟ چرا مخالفان طرح، برای شنیدن نظر کارشناسان پروژه به کمیسیون عمران نیامدند؟ به جرأت میگویم شهردار فعلی، تنها شهرداری است که با همه اعضای شورا – 9 نفره – کار می می کند. پروژه زیرگذر امضای موافقت همه اعضای شورای شهر را دارد. کجای پروژه زیرگذر 200 میلیارد هزینه دارد؟چرا دوستان صادقانه حرف نمی زنند؟

مصطفی کردمیل «عضو شورای اسلامی شهر کاشان»:

طی 10 سال و دردوره سه شهردار، کارشناسان خبره به این نتیجه رسیدند که چاره گشودن گره ترافیک میدان مدخل کریدور غیرهمسطح است. بارها در کمیسیون عمران شورای فعلی، این پروژه با حضور مشاورین فنی و با توضیحات جامع و کامل فنی به بحث گذاشته شد اما خبری از منتقدان طرح علی رغم دعوت از آنها نشد. در آخرین نشست کمیسیون فنی با موضوع زیرگذر سه عضو شورا بیشتر حاضر نبودند.

چرا آقای رضوی با آن سابقه فنی و عمرانی در کمیسیون فنی با موضوع زیرگذر حاضر نشدند؟ دوستان در آن جلسات سؤالات خود را طرح نکردند و الان که موافقت شورا با پروژه اعلام شده، درباره آن طرح سؤال کرده اند! آیا اینها چوب لای چرخ پروژه نیست؟ 90 درصد مردم در برخوردهای‌شان با ما، به این طرح که برطرف کننده‌ی سالها معضل ترافیک مبدأ ورودی شهر است، احسنت می گویند.

مهدی ناظم رضوی «عضو شورای اسلامی شهر کاشان»:

طرح زیرگذر مجوز محیط زیست ندارد. سؤالم این است درختان جابجا شده در مسیر پروژه الان کجا هستند و چه مقدار آنها خشک و چه مقدار دوباره جوانه زده اند. شهرداری و مسؤلین پروژه تاکنون آنالیز و شبیه سازی کامپیوتری و برآوردی از هزینه کلی آن به ما نداده اند. حجم عظیم خاکبرداری به کجا منتقل می شود؟ آیا بهتر نبود به جای این پروژه هزینه بر و سنگین و دارای تأسیسات گسترده، به پروژه های نیمه تمام رسیدگی می شد؟

حسینعلی وکیل «عضو شورای اسلامی شهر کاشان»:

طرح زیرگذر سال 88 در زمان شهرداری آقای مدرس زاده در شرف پیگیری بود و تاکنون که سال 98 است، طی 10 سال و در زمان سه شهردار بر روی آن بارها توسط مشاوران حمل و نقل و کارشناسان ترافیک مطالعه و برنامه ریزی شده. نظر سه مشاور از جمله مشاورطرح های ترافیکی شهر اصفهان روی آن این بود که طرح زیرگذر در مدخل ورودی شهر کاشان اجرا شود. به نظر بنده این طرح، از اَبرپروژهای علمیِ ترافیکی در تاریخ شهر کاشان است.

این طرح در شورای ترافیک استان و شهرستان و همچنین شورای تأمین تصویب شده است. بارها آن را در کمیسیون فنی شورا پرزنته و روی آن بحث و بررسی صو.رت دادیم اما منتقدان همکارِ طرح در شورا، یک بار هم حاضر نشدند در این نشستها حاضر شوند و حرف کارشناسان را بشنوند و ایرادهای شان را آنجا مطرح کنند. طبیعی است تا نقشه ها برآورد و فاز یک تمام نشود، پیمانکار نمی تواند صورت هزینه یی از کل پروژه ارائه کند.

جا دارد از شرکتهای آب، گاز، برق و مخابرات که برای این طرح و جمع آوری شبکه های خود در مسیر طرح همکاری کرده اند تشکر شود. در مورد محل تخلیه خاک و نخاله جمع شده از مسیر پروژه، قرار است محلی در نزدیکی طرح انتخاب و خاک مورد اشاره به آن جا منتقل و با طراحی یک تپه بزرگ و بعد تبدیل آن به یک بوستان و پارک تفریحی اقدام شود.

علیرضا مفرح «عضو شورای اسلامی شهر کاشان»:

جناب شهردار؛ در زمان بررسی بودجه 98، در صحن شورا بحث هزینه 78 میلیاردی برای پروژه زیرگذر بود که اکنون نزدیک 100 میلیارد برای پروژه کادرسازی کرده یید و برای بقیه هزینه هم در آینده باید فکری کرد. کلأ چقدر برای مجموع پروژه پیش بینی می کنید؟آیا این طرح با این هزینه، مقرون به صرفه هست ؟آیا ارزش و فایده آن سنجیده شده یا نه؟ با شرکتهای تاسیساتی برق و آب و .. هم ظاهرأ توفقاتی برای گرفتن تخفیف هزینه جمع کردن شبکه های شان داشته ید که جمع آنها حدود 12 میلیارد و 400 میلیون می شود، آیا حجم این تخفیف و کاهش هزینه ها و مبالغش به شورا اعلام شده؟

گفته شده کارگاه پروژه 90 درصد پیشرفت داشته، ما دکل را دیده یم ولی مردم می پرسند کجاست و چرا شروع به کار نمی کند. آیا زمینهای ساوجبلاغ و شرکت ریستندگی که ظرف20-30 سال گذشته فروخته نشد، امیدی برای فروش آنها به برای پرداخت هزینه پروژه به پیمانکار، در آینده نزدیک هست؟ هنوز خاطره تلخ پرکردن خیابان امیریه با ضرر میلیاردی در ذهن همه ما هست، امیدوارم پروژه زیرگذر مثل داستان خیابان امیریه نشود.

ه گزارش ثریا یزدان سیف اظهار کرد: سازمان حمایت مصرف کنندکان و تولید کنندگان با در نظر گرفتن افزایش هزینه های تولید، نرخ جدید مصوب شکر سفید  را با ۴۰۰ تومان افزایش ۳۴۰۰ تومان تعیین کرد.

وی افزود: به میادین میوه و تره بار اعلام شده است که بدون محدودیت شکر مورد نیاز مردم را با قیمت ۳۴۰۰ تومان تامین میشود.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ادامه داد: از امروز نیز اعلام شد که اصناف به هر میزانی که شکر به نرخ مصوب ۴۲۰۰ تومانی نیاز دارند، دریافت کنند.

وی تصریح کرد: با تداوم این شرایط بازار شکر تا ۱۰ روز آینده به حالت تعادل میرسد و قیمت این محصول در بازار کاهش خواهد یافت زیرا موجودی مناسبی از این محصول در کشور وجود دارد.

سیف گفت: هیئت های مذهبی و حتی خانوار در صورتی که مراسم مذهبی دارند، برای دریافت شکر به نرخ مصوب و به هر میزانی که نیاز دارند، می توانند با دریافت نامه از  تبلیغات اسلامی به شرکت بازرگانی دولتی ایران مراجعه کنند.

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: رونوشت شکر های توزیع شده نیز در اختیار سازمان‌های حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان و تعزیرات حکومتی قرار گرفته است تا آنها برروند توزیع، نظارت کنند؛ ما شفافیت لازم را انجام می‌دهیم  و مسئولیت نظارت بر عهده دستگاه های یاد شده است.

وی در پایان صحبت های خود با تاکید بر تامین شکر مورد نیاز از کانال تولید داخل و واردات اظهار داشت: تنها در روز گذشته ۷ هزار و ۳۰۰ تن شکر سفید از انبار های شرکت بازرگانی دولتی ایران برای توزیع در بازار خارج شد.

منبع: تسنیم

در حالی که رئیس جمهوری آمریکا از "شکست صددرصدی" گروه تروریستی داعش در سوریه صحبت کرد، نیروهای شبه نظامی موسوم به نیروهای سوریه دموکراتیک نیز از پیروزی کامل بر تروریست‌های داعش در آخرین منطقه تحت کنترل آنها در سوریه خبر دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا اقدام به نشان دادن یک نقشه به خبرنگاران از مناطق تحت کنترل داعش در سوریه در قبل و بعد از ریاست جمهوری خود کرد تا بر شکستهایی که دولتش بر این گروه تحمیل کرده، تاکید کند. او در جمع این خبرنگاران اعلام کرد، شکست گروه تروریستی داعش در سوریه صد در صد محقق شده و تمامی اراضی که این گروه در کنترل داشت بازپس گرفته شده است.

شبکه اسکای نیوز عربی امروز شنبه در خبری اعلام کرد، نیروهای شبه نظامی موسوم به نیروهای سوریه دموکراتیک نیز پیروزی کامل علیه داعش در آخرین پایگاهش در سوریه واقع در منطقه باغوز را اعلام کردند.

پیشتر وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده بود که گروه تروریستی داعش دیگر بر هیچ بخشی از خاک سوریه تسلط ندارد.

انتهای پیام

در آئین نمازجمعه این هفته کاشان که با حضور گسترده مردم ومسئولان برگزار شد آیت الله نمازی امام جمعه کاشان درخطبه‌های نماز کاشان ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت دخت نبی اکرم حضرت فاطمه(س) اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران، ثمره اندیشه‌های ناب حضرت امام خمینی(ره) و پیروی ملت ایران از رهبری آن فقیه عالیقدر بود که توانست، استقلال، آزادی و نظام مبتنی بر آموزه‌های دینی را برای نخستین بار در جهان برای ملت ایران به ارمغان بیاورد.

وی اظهار داشت: حماسه‌ای که توسط ملت ایران در 22 بهمن سال 57 خلق شد، هنوز تمام ملت‌های جهان را تحت تاثیر خود دارد و هنوز آثار و دستاوردهای ارزشی آن زینت بخش تاریخ معاصر جهان است.

امام جمعه کاشان تاکید کرد: نقش امام(ره) در پیشبرد اهداف انقلاب، نقش محوری بود و استقامت و پایداری امام(ره) در مقابل توطئه‌های دشمنان اسلام از ویژگی‌های بارز و شخصیت آن حضرت بود.

نمازی در پایان از عموم مردم فهیم و شریف ایران خواست با حضور یکپارچه و منسجم در راهیمایی 22 بهمن با آرمان های رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و خلف صالح ایشان رهبر معظم انقلاب تجدید عهد و پیمان کنند.

    به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  سعید نمکی سرپرست وزارت بهداشت  پس از افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی کاشان در جمع خبرنگاران گفت: مشکل خاصی در تهیه و توزیع اغلب داروهای بیماری های خاص وصعب العلاج نداریم و فقط ممکن است گاهی در تهیه برخی اقلام مشکلاتی اندک وجود داشته باشد.

   

    وی با بیان اینکه بدون شک تا پایان سال آینده مشکلی برای تهیه داروی بیماران نداریم، افزود: برخی پروژه های عمرانی وزارت بهداشت مطابق زمان‌بندی انجام شده تا پایان سال ۹۸ تمام می شود و پروژه های سال ۹۹ نیز در مرحله دوم تخصیص اعتبار است.

سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در تهیه تخت بیمارستانی مشکلی نداریم اما در زمینه توزیع درست آنها مشکلاتی وجود دارد، بیان داشت: راه حل رفع مشکلات این عرصه علاوه بر ورود دولت برای رفع مشکل، کمک‌های بخش خصوصی است که در این زمینه تسهیلات خاصی برای خیران داریم.

وی با اشاره به ضرورت حضور فعال‌تر خیران سلامت در حوزه درمان اضافه کرد: خیران سلامت در کل کشور باید کمک می کنند تا حدود دو هزار تخت بیمارستانی تهیه شود و در زمینه تهیه داروها و هزینه‌های درمان بیماری خاص نیز باید کمک رسان دولت باشند.

انتهای پیام/س